banner-img

Wine By Learning

Hey toekomstige wijn nerd.

 

Wil jij  jouw basiskennis van wijn opschroeven? De cursus Wine By Learning (SDEN 1) bestaat uit twee avondvullende programma’s. Hierbij wordt gebruik gemaakt van het lesboek ‘Ik weet wat van wijn.’ Het lesboek krijg je tijdens de eerste les.

 

Na de cursus beschik je over praktische basiskennis van wijn en kan je online examen doen. Hiervoor moet je je wel eerst inschrijven.

 

Nog niet genoeg kennis vergaard?
Wij bieden ook de vervolgcursus SDEN 2 aan!

blog-img
SDEN 1

Wij starten direct op een gedegen niveau proeftechniek. Dit is onze, unieke aanpak en een extra aanbod binnen de cursus. We zijn ervan overtuigd met ieder van onze cursisten te kunnen starten met wijnproeftechniek op SDEN3 niveau. Zo maak je vanaf dag één kennis met analytisch en organoleptisch proeven. Bij de SDEN1 cursus verwacht de wijnacademie een kennismaking met het wijnproeven. Bij deelname aan SDEN 2 een start met het technisch wijnproeven. Dit is gebleken een fijne service te zijn: Veel extra aandacht voor het trainen van de zintuigen en het direct toepassen van opgedane kennis.

Meer over SDEN1
image1
SDEN 2

Wilt u zich verder ontwikkelen op het gebied van wijn als wijnliefhebber of professional? Dan is de wijncursus SDEN2 een uitgelezen kans. In vijf avonden maakt u kennis met de belangrijkste en meest bekende wijngebieden en leert u de technieken van het wijnproeven. Zo is niet alleen het proeven maar ook het kopen én maken van wijn/spijs combinaties een stuk makkelijker. Gedurende de hele cursus proeven wij een flinke reeks wijnen en neemt uw kennis aanzienlijk toe! U kunt de basiscursus SDEN2 afronden met een landelijk erkend examen, waar u zich apart voor in dient te schrijven. Dit examen vind plaats bij de Wijnacademie te Maarn. Bastiaan checkt hun agenda graag voor je. Bent u daarna nog enthousiaster geworden over de wijnwereld? Dan raden wij de cursus SDEN3 aan.

Meer over SDEN2

Meld je aan voor een wijncursus